Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögon i nacken

givetvis hade pumpen släppt
får spä den och vattna
nästa dag
vän av ordning håller kollen
får ordning i slutet allt klart
målaren ställde
burken med olja på bordet
i garaget
kom.på skulle arkivera
i tvättstugan
den fanns inte
kugghjul snurrade
i den bästa av världar
tog målaren med burken
han ska såga till
en bräda och täta
det jag inte gjort
olja impregnerar
halleluja
det var just så
han tänkte

Tack för idag
klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-05-02 17:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
pinsamt ärliga blir stötta
Måste förklara imorgon
2024-05-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP