Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAD SKA JAG MED VÄNNER TILL?

vad ska jag med vänner till?

jag klarar mig bra utan

jag ska isolera mig

tills det blir slut i rutan

det är bäst att vara fri

som örnen och som vråken

sitta ensam, skriva och

förkovra mig i språken

 

ensamlivets fördel är:

man slipper missförstånden

missnöjet, besvikelsen

som lyser klart mot fonden

vad ska jag med vänner till?

en helt retorisk fråga

jag är oberoende

jag har en sån förmåga

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/1 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-01-30 17:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den enda man kan säkert lita på är sig själv
2019-01-31

    ej medlem längre
Så sant! Ensamhet och tystnad är nödvändigt om man vill bibehålla jämvikten.
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP