Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimensioner

De finns en dimension

en annan illusion

där allting blir som du vill

Där finns ju bara du

precis som de gör nu

Men jag frågar ingenting. 

 

Vi går på en stig som slingrar sig.

Den går lite hit

den går lite dit

Den går lite upp ibland

å sedan går de ner.

men oftast går de

raka vägen fram

 

.Ja sa ju jaaa !!!

ja sa att allt som du vill ha

det finns i dina drömmar

I vackra små paket

stora eller små

spelar ingen roll

så länge de finns en etikett

med ditt namn på.

 

Till de som e nu

till den du en gång var.

så är du inte samma

som den du en gång blev

Men de du ville ha

kanske inte alls var så bra

men de va de som fanns kvar..

 

De finns en dimension

en annan illusion

där allting blir som du vill

Där finns ju bara du

precis som de gör nu

men jag frågar ingenting

 

De finns en dimension

som finns för bara dig

där allting kommer att ordna sig i

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Time's Galaxy
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-31 04:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Time's Galaxy
Time's Galaxy