Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Askungen




aska i håret får vi
när isdrottningen svänger med svansen,
tar mått på kostymen, ringlar vidare
med smaken på tungan

och vi fortsätter raka aska ur spisen

men tankens kraft lindrar värken
i kroppen och själen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-31 11:42



Bookmark and Share


    CarolynIdag
Jag tycker om den, för det du gör med askan. Askungen var alltid en favorit.
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP