Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SOCIALA SPELET

hur jag än beter mig blir det fel

ständigt detta sociala spel

det finns regler som jag aldrig lärt

regelverket mitt är undernärt

 

LARZ GUSTAFSSON 1/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2019-02-01 10:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Inget land har väl fått lida så som Sovjetunionen under andra världskriget

Fint formulerst om det sociala spelet,
det är många som känner så men förtränger det
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP