Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Birindwa

a light green star for every loss

a fight amongst people

division that turned kaos

my expedition was a signifikant achivment

 

i predict

the knowledge

will keep you safe

 

kiwisjön

tyglas kan de aldrig

vulkaner har sitt liv 

i oändliga under

 

Människan har 46 kronosomer En jordgubbe 56

och vi har bara två rädslor när vi föds

Att falla och höga ljud

 

Måtte jag bli omfödd.

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-27 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP