Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration .Surt sa räven om de sura små bären av Fulberarn


PH visan

Mitt PH är lågt och surt

måste få ett slut

testar med lakmus varje dag

försöker med allehanda slag

men hur jag än gör

inget blir som sig bör.

Jag vill bli alkalisk

bestialisk

stor och stark

trampa okänd mark

Vet något om hur man gör

för att ge mitt PH gehör

Jag vill bli tio minst

det skall bli min vinst

Tråkig sjua neutral

är inte mitt val

Lyft dig upp

gör en kupp

skapa en komposition

som ger dig motivation

att lyfta din kropp

och göra ett PH hopp








Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-01 19:02



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Undrar om Lena PH är sur eller basisk,
....läste förresten att det är bättre
med en sur vän än en glad fiende.

Kul text vetja!!
2019-03-02

    ej medlem längre
Hellre pH än PK.
2019-02-07

  Fulbergarn
Greatan greatan, glad att kunna inspirera till sådana stordåd :)

Nu känner jag mig mer basisk
2019-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen "STOR" poesi.
2019-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill fortsätta att vara sur.
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP