Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Dagen.

Dagens fingrar greppar tag om min ben
Håller mig upp och ner, och tömmer mina fickor på tankar
Slår mig röd med sina nävar så att jag inte gör något dumt
Och plåstrar omsorgsfullt om och kysser mitt ärrade sinne

Inte en sorglig tår skall falla denna dag
Ingen kommentar ska göra mig svag
Jag känner kärlek vid varje möte
Ingenting är mig bakom flötet

Solen går ner och livet går vidare
Ännu en dag utan nåt lidande




Fri vers (Fri form) av Alexander Vildstrå
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-02 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Vildstrå