Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka är
att vakna tidigt
När morgondiset
snuddar med sina läppar
mot fönstret
Plötsligt vet man
att man glömt något
Ser viljan
och kraften till liv
hos en ensam tall
som sträcker sina grenar
mot himlen
Man känner livet




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-02 20:11



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Livet sträcker på sig och män kan
rakryggat ta sig vidare.
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP