Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt liv sökes

När ungdomen
tappat hoppet
om kommande
generationers
överlevnad
och är tveksamma
till att föda fram
nya världsmedborgare
som ändå ingen
framtid har
När djurarter dör ut
Havsisar smälter
Extremvädren tilltar
Vill jag inte längre
ljuga om Homo Sapiens
Förträfflighet
Bara lyssna
För en gångs skull
Och kanske sätta ut
en annons
-Nytt liv sökes




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-03 11:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lappalainen är själv invandrare.
Och behöver också söka ett nytt liv.
Uusi elämä.
Uuden luomuksen voima
2019-02-03

  alicja lappalainen VIP
behovs inte söka ett nytt liv. Invandrarna har inget problem med fortplantningen i Europa.
2019-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ett nytt liv.
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP