Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarslös

Jag ställer mig hela tiden
samma fråga
skall jag våga?




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-06 11:50



Bookmark and Share


  Margit Grell
Våga kan vara att vinna.
2019-02-12

  HelenaW
Ja, det tycker jag!
2019-02-07

    ej medlem längre
Ja
Skriv!
2019-02-07

  Marita Ohlquist VIP
En viktig fråga
som kan förändra livet
låta det vara
eller ta det avgörande klivet!
2019-02-06

    Sefarge VIP
En avvägande fråga
I evighetens tidlöshet?
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP