Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku


En svart korp lägger sällan näbben i blöt
men speglar sig gärna i en vattenpöl då och då




Bunden vers (Hexameter) av Hyonu
Läst 142 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-06 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu