Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningsresan

På min resa mot evigheten tittar jag ner
ser på mig själv

När resan får riktig fart så gungar
jag i takt med solvinden

Sanningen kryper fram
om den nu ens finns

Vänder tillbaka till jorden igen
kanske är jag inte färdig än

Resan lämpar sig inte för känsliga
sanningen är för svår att bära

Väl nere ser jag mig om
det var inte så här förut

Är det mig?
eller det jag ser?




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-08 09:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow!!
2019-02-10

    Sefarge VIP
Bra betänksamt skrivet!
Man ser alltid andra
genom sig själv
och den man
är?



2019-02-08

  Fulbergarn
Hm, sanningen förändrar!
2019-02-08

  Öknens Ros VIP
En resa man inte kan planera inför, det är bara att åka med.
2019-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Hur vet du att du är på väg till himlen?
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP