Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanklös

När tanken slår slint
jag ger dig en hint
sätt dig ner
tänk inte mer.
När du skapat dig lugn och ro
kan nya tankar gro




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-11 15:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Klokskap på hög nivå!
2019-02-11

  Fulbergarn
att varva ner
ger
så mycket mer

2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP