Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i citatsamlingen "100 Praktiska citat"av Sten Wiking


CITAT XXVII - XXIX

XXVII

Snälla killar träffar oftast elaka tjejer,
medan snälla tjejer träffar elaka killar.

XXVIII

När den ena parten älskar mer än den
andre,
blir kärleken ojämlik.

XXIX

De flesta gifter sig som främlingar,
och skiljer sig när de lärt känna varann.

Sten Wiking




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-02-13 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP