Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön 13


Käre Gud, hjälp alla var och en som sitter fast i ensamhetens gissel. Som att sväva i ett svart vacuum utan karta, utan minne och framtidshopp. Gud, ta oss ur vår illusion om att vi är ensamma, bortglömda och värdelösa. Det måste vara Din motsats djävulen som matar oss med dessa lögner.
Hjälp oss att ratta in oss själva på Din frekvens, så att vi kan se
och förnimma Din Helige Andes alla sanningar om livet.
Den värsta situationen och tillståndet, isolering från omvärlden, isolering inuti sig själv. Gud, Din vilja är att vi ska leva i en meningsfull gemenskap med andra människor. Tänd vår slocknade kärlek, så att vi kan rikta vårt ansiktes ljus över andra. När det känns dött, hopplöst och svart så kommer Du inom oss och fyller oss med liv, kraft, ljus och goda ideer.
Amen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-18 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP