Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SJÄLENS VÄNTAN.

Själen väntade 

medan Egot gjorde sitt

med stort lidande             

men även glädje ibland 

innan mättnaden trädde fram 

så Själen kunde visa vägen 

mot verklig kärlek, trygghet och Liv. 




Övriga genrer av Leko
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-21 21:19



Bookmark and Share


  Pilträd
Så sant <3
Så kloka och kärleksfulla dikter som berör.
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko