Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenmäktigt förfarande

Naket inkänande
Kan vi sänka försvarsmurarna
Hålla oss sårbara
mänskliga
Vi är mer
än fläckarna
fett lagrarna
orenheterna
skulderna.

Vissa andas, tuggar, lever skuld

s k u l d
du sten i mitt bröst
s o r g
jag har dig bojat fast
s k a m
mitt liv i revy
varje replay medför salt
i såret.
Inspirerad till smärta

Låt oss gå igenom gamla anteckningar
alla forna, sorger, missöden tvekanden tillbakahållsamhet
Alla spikar i kistan
slå ett slag
för vår egna egenmäktiga förfarande
Vi är alla vårt egna stockholmsyndrom




Fri vers (Fri form) av Oknytt
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-22 02:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
I sanning avslöjande!
Ej alla mogna att
Ärligt inse sin
Begränsning
;)
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt