Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration Muren av Viksten


Revolutionen, nackskottet

Ett skott i nacken
det var tacken
för allt han gjort
när revolutionen grott
i hans hjärna.
Han ville vara en stjärna
förevigd i historiens ljus
en hjälte i sus och dus
Men revolutionen gick snett
misslyckades på alla sätt.
Men förtrösta det kommer fler
revolutionen lovar mer
den kommer alltid igen
om och om igen










Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-22 16:37



Bookmark and Share


  Birk Andersson
problemet med att starta
en revolution är att veta
när den ska sluta
2019-02-22

  AiA Maria den fria
...vingar...och med hjärtan :)

Tack!
2019-02-22

    ej medlem längre

Beväpna er med vingar...
2019-02-22

  Öknens Ros VIP
Revolutionen lever och överlever allt.
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP