Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Nattens resor av Viksten


Sömnbesvär

När jag tillplattad är
av sömnens besvär
reser jag bakåt i tiden
till den inre friden
på platser så sköna
nästan en skröna
tills jag vaknar igen
i verkligheten




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-23 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är bitterljuvt när man måste sova
För få drömmen att gå i uppfyllelse
2019-02-24

  Fulbergarn
Utan drömmar finns vi inte!
2019-02-24

  Öknens Ros VIP
Skönt kunna drömma sig bort.
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP