Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Den saktmodig av Viksten


Långsamhetens lov

Saktmodet är skönt
det är mödan lönt
att ta det med ro
och låta tankarna gro
Skriva poesi
känna sig fri
från stress
och press
Skapa ord på ord
om fred på jord
och att leva här
utan besvär
Sjunga saktmodets sång
gång på gång
tills solen går ner
och inte finnas mer




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-23 11:38



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Härligt, som Lise-Lott sa, åla till Samoa och knalla runt och dricka kokosmjölk till man trilla av pinn :)
2019-02-24

  Blomma-Stjärna VIP
Vårt liv på jorden är kort - poesi livar upp!
2019-02-24

  mare VIP
Så sant
fint!
2019-02-23

  Öknens Ros VIP
Saliga äro de saktmodiga ty de besitta jorden.
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP