Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I väntan på.

En ensam bänk i parken
väntande på dig
men du hade aldrig tid
för lugnet och stillheten
stressade dig
så bänken fick stå tom.




Övriga genrer av Leko
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-23 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko