Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viksten/Kobran utbyte


Helt galet

Den slötänkte vet inte

vad den enfaldige hittar på

lyssnar på den stumme

som hummar

medan den handfallne tvekar

och den långsamme krälar

i stoftet från den saktmodige

medan den sölige tittar på




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-23 17:52



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Internhumor? Eller poeter i luven?
2019-02-28

    Sefarge VIP
Allt går i yen?
;)
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP