Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration Mina minnen av Viksten


Obegriplig

Vilken härlig kur
som ligger på lur
i Vikstens gadrob
det blir en fin aladob
med härlig arom
med det förflutna som lån
Jag sätter mig på bänken ner
och åt kritikerna ler
när dom vill vara förmer
och tolka mina ord
som jag ej själv förstod






Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-25 12:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
"som jag ej själv förstod"

he he, så är det ibland

2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP