Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om kärleken!

 

Om drömmen!
Försvinner
Ur en människans liv

Försvinner också
Med
Meningen med livet och hoppet

Om kärleken!
Sviker
Ett sönderslagen hjärta

Bleknar
Och
Kalnar hela meningen med människans existens

Om man!
Inte
Kan eller vill lära sig något nytt

Då,
All försök att hjälpa till är meningslösa
Det handlar om själv VILJA och inte om tvång

Om man!
Saknar
Någon som man älskar

Då,
Är
Döden den allra bästa svar någonsin

Om en poet!
Hatar
( Naji) personlig eller Najis texter, illustrationer

Då,
Är det bara blunda som att de ej finns
Och inte läsa dem

Om man har något i sitt hjärta
Då,
Är det bara och släppa ut den i det fria

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-02-26 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP