Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IS terroristerna


Dom längtar hem igen
till Sverige och bidragen
Mina händer är rena och fina
såg ingen pina
körde ambulans
var någon annan stans




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-28 11:24



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Likt ett naivt tonårsuppror som
fullständigt spårade ur. Protest mot
det bestående samhället..sökande
efter ngn slags heroisk samhörighet
med inbillade ideal....SUCK.

När man själv växte upp kunde man på
sin höjd panga en lyktstolpe eller en
ruta...nu bränns det bilar och skjuts
vilt på gatorna...SUCK igen.
2019-03-02

  Fulbergarn
vissa av dem blev lurade att delta i nåt de inte trodde på andra är säkert bara bekväma
2019-03-01

  Öknens Ros VIP
Om dom längtar "hem" varför åkte de hemifrån då?
2019-02-28

  Hopplös själ
Ja,den där åsiktskorridoren har dessutom en tendens att bli trång oavsett i vems hus den finns och vilka intressen den än leder till!
Ibland känns det som vi människor aldrig kommer vidare från trotsåldern utan vi blir bara skickligare på att dölja att vi ännu leker i sandlådan ;)
2019-02-28

  KattenKin VIP
När åsiktskorridoren blir så trång att man blir endimensionell för att få plats.
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP