Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din skog

I din skog är jag lycklig

briljant lönad av värme

omtanke

ett förgiftat ok

Glänta av skratt

Himmel blå av nervigt lugn 

Väntan på livet

Du ser mig här

i vår stillhet




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-04 09:15



Bookmark and Share


  Jörgen Jalmo
Vacker
och närmast
självkar
i sin text.
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP