Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkänslan


 



Det finns ett frö som du aldrig får så i ditt barn: den dåliga självkänslans frö. Med taskig självkänsla så blir ditt barn som en båt utan segel och motor, ankare och roder, på en uppgiven tripp till ingenstans. Inget kärlek, beröm, inga komplimanger, ingen uppmuntran gör barnet som besatt av självförakt. Detta tillstånd är i sin tur en perfekt grogrund för neuroser och psykoser eller annan psykisk åkomma. Så ge era älskade barn beröm, feedback och massor av kärlek. Eller skaffa inte barn.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-28 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP