Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
levnadskonst i litet textformat


vad gör man

Ja, vad gör man när ingenting stämmer
Ingenting gör man , för det är ingen idé
Vänta till en annan dag
för efter regn kommer solsken
det påstår Thorleifs.
Alltså jag väntar till en annan dag
det blir enklare så
och vad händer då?
Det är aldrig likadant
och nu skiner solen




Prosa av diana frykman
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-02 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

diana frykman