Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grus

Det stiger söt doft ur grushögen

Skingrar sig likt singel

Allt brinner både inåt och utåt 

Ljuset sipprar ut från det grå

Glödgar ländryggens slut i obygd brygga 

Trånande lust av fördömd passion

Det narrativa begäret. Den goda viljan 

 

 

 




Fri vers av Songbird VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-04 09:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt sensuellt!!
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP