Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt tema.


Du har något viktigt att säga.

Du har något viktigt att säga.
Du säger det.

Du säger det igen
och igen,
du säger samma sak
men på olika sätt.

Du ger dig inte.

Det tar oändligt lång tid
för havet
att slipa alla stenarna.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-04 12:01



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Den sista versen är en dikt i sig självt, bra formulerat.
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP