Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summan av kardemumman

har slutat älska

mig själv och han är min man

den äkta hälften




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2019-03-09 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP