Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


önskedröm


Morgon i ljus


När morgonen gryr
fäller jag ut vingarna
flyger mot ljuset
och jag ska färdas framåt
utan att se tillbaka




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-03-10 13:53



Bookmark and Share


  Machete Man
Snyggt!
2019-05-04

    Birgersdotter VIP
så befriande och vacker
2019-03-31

  Lars Hedlin
Mycket vackert :)
2019-03-17

  Anya VIP
Åhh så fin. Vilken befriande känsla dina ord förmedlar. Bravo!
2019-03-14

  Bo Himmelsbåge
Vacker och hoppfull bild!

Mycket skön och trosviss poesi
om din framtida Gryning, då du fäller ut dina vingar och förenas med Ljuset
och Helheten i Kärlek med alla dem som
redan kommit hem...

Saras som en ljusstråle i mörkret!
2019-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
En hoppfull dikt fylld med framtidstro...så vackert...
2019-03-11

  Chawa VIP
Med värme och acceptans skrivet, och bara så älskvärt att ta in! Hjärtligt tack för ditt ljus!
2019-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver!
Heja dig.

2019-03-11

  Monika A Mirsch VIP
Din morgon lyser - och jag börjar med att bokmärka för att brodera ord runt din fina dikt i morgon.
2019-03-10

    Lena Söderkvist VIP
Vackert och mäktigt
2019-03-10

  ULJO
Så fint
2019-03-10

  Feliaxel VIP
Mycket bra tankar och vacker bild
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP