Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver mina vuxna barn



- Hur är det med mig idag?

Jag frågar vänligt mig själv
vad det är som trycker.

- Det är barnen, barnen, barnen,
svarar jag.
- Men, kära jag, barnen är vuxna
och klarar sig utmärkt utan mig!

- Jag vet, jag vet,
men jag klarar mig inte utan dem.

Idag trycker det så i bröstet
av saknad.

Vad ska jag göra med mig?
Jag ger mig en bit choklad.
(Och bombarderar dem med ängsliga SMS)

Tills vi ses.

20190310 Lena




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-10 17:14



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriver du om att sakna sina barn, fast de är vuxna.
2019-03-10

  Öknens Ros VIP
Man saknar barnen som mest när de blivit vuxna, fast de mycket väl klarar sig själva.
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP