Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna nykter

Drick upp din drink, detta var den sista
Vi är fulla nog att se varandra naka
Nattens ekande toner av njutning
Stanna inatt, men stanna inte för länge
Jag vill inte vakna bredvid dig nykter, naken




Fri vers (Fri form) av H.Scotch
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-11 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.Scotch