Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLSLIGT MÖTE.

När Själen möter sig själv 

genom en annan kropp 

uppstår MÖTET 

som vi aldrig tidigare 

har upplevt 

för Kärleken  visar sig 

i Själens gemenskap. 

 

 

 

 




Övriga genrer av Leko
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-12 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko