Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


humla



jag beundrade
rynkorna


träets linjer

det stilla leendet





jag älskade
brisen

när dina fingrar
sökte mig

mina läppar
bakom ditt öra




hur träden tystnade
och kallade dimman






och gräset reser sig igen
i väntan




Fri vers av Tide
Läst 647 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-06-21 22:10



Bookmark and Share


  josefina
Oh, vilken underbar dikt! Orden liksom droppar - kanske surrar? - väldigt, väldigt begåvat!!
2006-08-02

  Joakim P Udd
Hett som fan! Allright!
2006-07-19

  Preben
den smeker fram till sista meningen där handen vilar en stund....
2006-06-22

  Ola Rydberg
stillfullt och bra
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tide
Tide