Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Foto /S.Wiking


STJÄRNAN SOM INTE LYSTE

Hon hade formen av det slanka idealet
för en fotomodell.

Hon hade ansiktet som drog andras
blickar till sig.

Hon hade gesterna och den fysiska
motoriken för en modell.

Hon hade det i sig !
och skulle kunnat pryda vilket
modemagasins omslagssida var som
helst i världen,
och bli en stjärnmannekäng
över en natt.

Men det var det här med människorna,
och de gick inte kemiskt ihopa,
för hon tillhörde ett främmande stjärn-
system.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2019-03-14 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP