Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande jordvandrare

Jag vill vara kropp
Jag vill vara tunga steg och hungrig mage
Jag vill vara värkande kåthet och känslig hud
Jag vill vara rebellisk tunghäfta och förförande smaker

Påtryckande behov
Kittliga fötter
Slitsam hårbotten
Ståndaktig rygg
Skälvande rysning

Jag vill kyssa ord över hela kroppen
Befästa varje känsla, förtöja dem i huden
Kärlek i huvudet, lycka i bröstet, nervositet i knäna

Med poesi skapa nya ord och ge dem ny betydelse
Sedan låta människa läsa hela min kropp från topp till tå, på sitt sätt
Tills jag är förtöjd och blivit jordvandrare




Fri vers (Fri form) av Dagande
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-14 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dagande