Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pekoralen i mitt hjärta

Pekoralen i mitt hjärta
älskar kärlek sång och smärta
längtan tränktan hör också hit
himmelska höjder räcket en bit
sorg och saknad lycka hör också hit
vind som smeker din kind är populärt
tårar på din kind är kärt

Blanda dessa ord
så är lyckan gjord
då du har
en underbar pekoral




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-14 10:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Svårt med vad som är pekoralt och inte.
2019-03-14

  Öknens Ros VIP
Ett bra exempel på pekoral.
2019-03-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har så rätt! Ibland får jag sålla för att det blir för mycket av det goda.
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP