Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig kärlek

Vinden smekte ditt hår
när på kinden min föll en tår
Vår lycka for sin kos
men minnet av dig har jag kvar
i alla mina eviga dar
Av sorg brast mitt hjärta
för evigt varar min smärta,
vår ljuva kärlek tog slut
jag får längta till sista minut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-15 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP