Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljungbackarna Vallmossor

Ser över fälten 

Sjunger över ängarna

Dansar över ljungbackarna

skrattar under himlen

En solstekt kind

Ett liv i två

En lycka i närhet

Kärleks hjärtan

på Vajande sädesfält

Havets smekande bris

Flätade händer, systrar

Livets vallmossor

Undrens kröning? 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-16 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP