Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pulsen av olika hem

mina städer, alla mina länder och land

så många nu,

minns inte alla dofter och allt de gav och ännu ger

några har mer betydelse än andra. Dofterna. 

livligheter med sång skratt bubbel, vin & gitarr,

ostar, frukter, café sorl till porslins slammer, marknader

kryddor, fukt, livlighet, svajande palmer, strand, öl,

 the, havsbrus, fåglar, Vågskvalp, puttrande båtar

måsar, tång, master i slag, båt horn, ljumma,  varma, regniga, kalla, blåsiga stunder,

mopeder, biltut, värme, avgaser, house & musik dunk

grenar, gran, knaster, forsar, kvitter,  grönska, plask, fiol spelande, grusknaster, av träskor Pulsande knarr, krispighet, renhet, hoande, orrspel, ljud av vinden

och den minsta orten av alla mest

den mest avlägsna mest

den tystaste mest

det andra är en rest

 

livet är alltid i mig där jag är

mitt hem är i mig

där ni är,  är jag i ro. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-24 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP