Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärkan!

Högt upp från luften
kom spröda toner,
slank genom ljudet
av bullrande bilar där
i busskuren
Jag hade glömt hur den lät:
LÄRKAN, LÄRKAN är här!
#Lyrikfredag




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-23 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP