Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldrande

dockan är vuxen

tycker att det är löjligt

att leka med mig




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 540 gånger
Publicerad 2019-03-24 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP