Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Invänta mognadens tid av Marita Ohlquist


Eftertänksamhet

Eftertänksamhetens sköna lund
gör tanken sund
men se upp så du inte förlorar din chans
när möjligheten fanns




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-29 15:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ett omtänksamt avslut på en fin text!
2019-03-29

  Öknens Ros VIP
Att tänka på när chansen infinner sig.
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP