Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på väg hem över fjorden


Ögonblick

Vingar viskar
visar vägen
vilande i vinden




Fri vers av Margit Grell VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-30 21:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bokstavens V:s sensibla och
kantilena karaktär vilar här på
alitterations grund. Får en
mild och generös framtoning
i den öppnande utsagan
"visar vägen".

2019-04-04

  Lottie Ålhed VIP
Tankar på väg hem över fjorden en ingress som ger bilder applåd!
2019-04-03

    jesse james
Rofyllt/JJ
2019-04-03

  Lars Hedlin
Vackert och fint!
2019-03-31

  Kungskobran VIP
Fint med få talande ord
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell VIP