Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mötet mellan två vilsna själar som törstar efter kärlek...


Du behagades...

Jag talade gott...
Upprymde din själ...
Dina pupiller stora som tefat...

Vilka vackra själaportar som står på vid gavel...
Gröna som en välkomnande sommaräng..
Åh, om jag blott kunde få, vara dagget på dina läppar...
Blott kunde få ...? Du är ju här framför mig, men ändå så långt bort...

Varför känner jag denna... barriär?

Jag höjer min hand och ger mig hän, våra läppar möts.
Läppar som vet hur man kysser, men som längtar efter ömhet...
Läppar som säger i det tysta "är det dig jag väntat på"?




Prosa (Kortnovell) av lyckopillret
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-05 11:15



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den var bäst av dev fem. lyckopillret: bra debut!
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

lyckopillret