Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku om förälskelse och dess lovande påverkan.


Åh gud...

Check, check... Check, check check.
Listan fullbordad. Kärlek.
Frestande kropp, ge dig hän!




Bunden vers (Haiku) av lyckopillret
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-01 05:59



Bookmark and Share


  danne //
finns något mekaniskt i den som ,
nä det är egentligen upprepningen den är så cool .. som maskinisten på ångmaskinen kollar alla värden är ok temp , hastighet etc.

dock detta är kärlekens maskinist!
toppen cool upplevelse man får :)
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

lyckopillret