Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku om kärlek


Vargen bet mig

Vargen bet mig i,
hjärtat, som blöder villigt,
Edens lusta lek.




Bunden vers (Haiku) av lyckopillret
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-05 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin haiku...med bett
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

lyckopillret